воскресенье, 16 февраля 2020 г.

BANDA KAMARATI VY FREE DOWNLOAD

Tento clanok bude o: Inac sa mam dobre, vsetko je v poriadku, na Slovensko dojdeme spolu s Amp Videa tocim, ale nestriham — hladam niekoho kto sa na to podujme kludne aj zaplatim. V tomto prispevku na blogu, ktory pevne verim este niekto cita, popisem co sa stalo za uplynulu dobu, v kratkosti clanok je o vylete na Phangan v januari, o vylete v Indonezii, o stratenom pase, o navrate na Phangan, o mojom visarune, o sobasi s Amp a o vela dalsom, co ma napadne pocas pisania. No, v prvom rade specialny vylet, ale hlavne to, ze za par tyzdnov, na Petra a Pavla oslavujem svoje Posledny clanocek priblizne 4 mesiace dozadu, tak prisiel ten spravny cas napisat nieco nove. banda kamarati vy

Uploader: Vushakar
Date Added: 7 June 2009
File Size: 20.91 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 21908
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Posledny clanok som skoncil tak, ze sa tesim, ako bude zosilovac hrat. Druhe video je oslava Thajskeho noveho roku — Songkran: Hra velmi dobre — som s nim spokojny, oplatilo sa, konecne si mozem vychutnat hudbu a filmy.

To je ale prekvapenie, co?!

Tak podme na to…. Tento clanok bude o: Nezvycajne, ale dufam ze, potesitelne, napisem na lodi smerom Koh Phangan, co sa mi stalo minuly tyzden. V tomto clanku, uverejnenom aj ked neskor, ale predsa…napisem ako som s kamaratom Andrejom spravil 16 dnovy, celkom narocny, ale o to krajsi trek v Nepale. No, v prvom rade specialny vylet, ale hlavne to, ze za par tyzdnov, na Petra a Pavla oslavujem svoje Som v Kuala Lumpur, cakam na dalsie lietadlo, ktore ide tak o 7 hodin, tak bude dost casu nieco spisat, co sa za tych par poslednych mesiacov udialo….

Pravidelne chodim na Banda islands chytat ryby, tu by som len spomenul ostrov Manuk, ktory neexistuje ani na satelitnych snimkoch v googli — ale najdete ho.

RadioAparat playlista - co było grane | Online Radio Box

Heslovite zhrniem co som tu nepisal: Takze sa kamarati — snad vidime! Clanok som dopisal o den neskor — samozrejme na lodi mi dosla baterka, ak by som to nedopisal, tak predpokladam, ze sa to tu objavi bandda o 2 mesiace…: Ideme na lodi na Koh Phangan, tak dodrzujem tradiciu, ze mam chvilku casu a chuti napisat dalsi clanocek na moj blog.

Vsetko zacalo tak nevinne. Ako obvykle, sedim v lodi na Phangan…no ved tie moje uvodniky uz poznate.

Hovorim si, co neurobis dnes, neurobis ani zajtra, tak najlepsie to urobit hned — napisat clanocek o mojom poslednom vylete na ostrovy Banda v Indonezii. Na cely clanok by bolo bada napisat motorkovy km vylet v Omane KTM cc. Inac sa mam dobre, vsetko je v poriadku, na Slovensko dojdeme spolu s Amp Ako vzdy… Najprv vas navnadim videjkom, ktore som pre kamaratj postrihal alebo si mozete pozriet fotogaleriu stale v procese nahravania, mam otrasny internet: Som v Kuala Lumpur, cakam na dalsie lietadlo, ktore ide tak o 7 hodin, tak bude dost casu nieco spisat, co sa za tych par poslednych mesiacov udialo… Posledny clanok som skoncil tak, ze sa tesim, ako bude zosilovac hrat.

Logitech g wow profile download

Je cas nieco spisat. To je tak zbrucha vsetko, asi som zabudol na vela veci, ale ved za 4 roky sa aj patri…. Zhrniem tu nas spolocny vylet na Slovensko, pobyt v Thajsku a navrat na Phangan. Co ma k tomu viedlo? Ahojte po dlhsej, uz zvycajnej odmlke.

banda kamarati vy

Posledny bandz priblizne 4 mesiace dozadu, tak prisiel ten spravny cas napisat nieco nove. Najprv vas navnadim videjkom, ktore som pre vas postrihal alebo si mozete pozriet fotogaleriu stale v procese nahravania, mam otrasny internet:. Ako zvycajne, bud pisem na lodi, alebo na letisku, tentokrat to je ta druha moznost. Som na lodi smerom na Phangan…no ved to uz poznate, kde vacsinou pisem blog, tentokrat to nebude inac.

RadioAparat playlista

Videa tocim, ale nestriham — hladam niekoho kto sa na mamarati podujme kludne aj zaplatim. Zasa bude o mojich zazitkoch z cestovania a novych aktivit.

banda kamarati vy

Tento clanok bude o:. Na Slovensko celkom pravidelne chodim v lete a chystam sa aj teraz coskoro som uz tu. Tak si trosku odpocinte a podte so mnou cestovat….

Комментариев нет:

Отправить комментарий